Søg job hos Jakobsen & co

Det er vigtigt for os, at vores gæster altid får en oplevelse ud over det sædvanlige, når de besøger Jakobsen & Co. Vi vægter alle faggrupper højt, da vi ved, hvor vigtige de er for den samlede oplevelse. Derfor ansætter vi hos Jakobsen & Co. kun de bedste og mest servicemindede folk i branchen.

Vi søger jævnligt kokke, tjenere og andet personale til vores spisesteder, og sætter stor pris på alle de ansøgninger, vi modtager på ugentlig basis. Det er ikke sikkert, vi har en stilling ledig, der passer til dig lige nu, men hvis du udfylder nedenstående formular, så vi vil kontakte dig, så snart vi har en relevant stilling.

Ledige jobs

Herunder ser du de ledige stillinger, vi har hos Jakobsen & co.

RØMER:

Restaurantchef

BISTRO LE BLEU:

Kok

Tjener

PICCOLO AARHUS Ø:

Tjener

Kok

JOBFORMULAR

Oops! We could not locate your form.

Datahåndtering

Hos Jakobsen & Co behandler vi dine data ifølge den nye persondataforordning. Det betyder, at vi både behandler og opbevarer data ud fra gældende lovgivning. Opfordrede ansøgninger opbevares, så længe rekrutteringsprocessen står på, hvorimod uopfordrede ansøgninger opbevares i op til 6 måneder. Ansøgninger fra særligt attraktive ansøgere tillader vi os at gemme til evt. senere stillinger. Hvis du ikke ønsker dette, beder vi dig om at oplyse det i din ansøgning.

Svartid

Hos Jakobsen & Co modtager vi ugentligt mange ansøgninger, og vi tager os tiden til at gennemgå de mange spændende ansøgninger, som vi modtager.

Opfordrede ansøgninger/opslåede stillinger bestræber vi os på at besvare inden for 3-4 uger.

Såfremt uopfordrede ansøgninger har vores interesse, hører du fra os.