Menuerne nedenfor er forslag til, hvad vi kan tilbyde større selskaber mellem 10-15 personer.
Menuerne kan som udgangspunkt ikke bestilles ud af huset.
Tag kontakt til vores selskabsansvarlige for at høre mere om mulighederne for dit næste arrangement.
Delemenu – 2 retter
Menuen skal vælges af alle gæster i selskabet.
Alle retter serveres som deleretter.
1. Servering - Antipasti
Carpaccio | Skiver af okselårtunge, basilikummayo,
soltomat, parmesan, friséesalat og pinjekerner
&
Insalata | Hjertesalat, radicchio, asparges, friske tomater, radiser, vinaigrette og sprødt
Vinforslag | 2019 Soave ‘San Michele’, Ca’ Rugate
2. Servering - Primi
Casarecce con Gamberi | Casareccepasta med ristede tigerrejer, spidskål, chili, hvidløg og basilikum i krydret tomatsauce
&
Grappas udvalg af stenovnspizza
Vinforslag | 2020 Valpolicella, Rio Albo, Ca’ Rugate
Pris pr. person 250 kr.
Drikkevarer | To glas af de anbefalede vine inkl. Waseen vand 175 kr.
Delemenu – 3 retter
Menuen skal vælges af alle gæster i selskabet.
Antipasti og Primi serveres som deleretter.
Dolci anrettes på tallerken.
1. Servering - Antipasti
Carpaccio - Skiver af okselårtunge, basilikummayo,
soltomat, parmesan, friséesalat og pinjekerner
&
Insalata | Hjertesalat, radicchio, asparges, friske tomater, radiser, vinaigrette og sprødt
&
Salmone | Koldrøget laks, ricotta, asparges, fennikel og citron
Vinforslag | 2019 Soave ‘San Michele’, Ca’ Rugate
2. Servering - Primi
Casarecce con Gamberi | Casarecce pasta med ristede tigerrejer, spidskål, chili, hvidløg og basilikum i krydret tomatsauce
&
Grappas udvalg af stenovnspizza
Vinforslag | 2020 Valpolicella, Rio Albo, Ca’ Rugate
3. Servering - Dolci
Rabarbaro | Mascarponecreme, rabarber, jordbær
og hvid chokolade
Vinforslag | 2020 Brachetto, Angelo Negro
Pris pr. person 350 kr.
Drikkevarer | Tre glas af de anbefalede vine inkl. Waseen vand 225 kr.
Aften – 3 retter
Menuen skal vælges af alle gæster i selskabet. Hovedret vælges på forhånd
Antipasti serveres til deling mellem gæsterne.
Secondi og dolci anrettes på tallerken.
1. Servering - Antipasti
Carpaccio | Skiver af okselårtunge, basilikummayo,
soltomat, parmesan, friséesalat og pinjekerner
&
Insalata | Hjertesalat, radicchio, asparges, friske tomater, radiser, vinaigrette og sprødt
Vinforslag | 2019 Soave ‘San Michele’, Ca’ Rugate
2. Servering - Secondi
Orata | Helstegt Dorade, fennikel, spidskål, tomat, bottarga og citronsauce
Vinforslag | 2018 ‘Monte Alto’, Soave, Ca’ Rugate
eller
Bistecca | 300 g. ribeye, sæsongrønt og rødvinssauce (tillæg til menu +50 kr.)
Vinforslag | 2018 Ripasso, ‘Campo Bastiglia’, Ca’ Rugate
3. Servering - Dolci
Tiramisu | Italiens berømte mascarponedessert med lady fingers, stærk kaffe, marsala og kakao
Vinforslag | 2007 Marsala ’Targa’, Florio, Sicilien
Eller
Rabarbaro | Mascarponecreme, rabarber, jordbær
og hvid chokolade
Vinforslag | 2020 Brachetto, Angelo Negro
Pris pr. person 3 serveringer 450 kr.
Drikkevarer | Tre glas af de anbefalede vine 275 kr. to glas inkl. vand 200 kr. inkl. Waseen vand.