Menuerne nedenfor er forslag til, hvad vi kan tilbyde større selskaber.
Menuerne kan som udgangspunkt ikke bestilles ud af huset.
Tag kontakt til vores selskabsansvarlige for at høre mere om mulighederne for dit næste arrangement.
Delemenu – 2 retter
Menuen skal vælges af alle gæster i selskabet.
Alle retter serveres som deleretter.
1. Servering - Antipasti
Carpaccio | Skiver af okselårtunge, basilikummayo,
soltomat, parmesan, friséesalat og pinjekerner
&
Insalata | Kylling, hjertesalat, radicchio, asparges, friske tomater, radiser, vinaigrette og sprødt
Vinforslag | 2019 Soave ‘San Michele’, Ca’ Rugate
2. Servering - Primi
Casarecce con Gamberi | Casareccepasta med ristede tigerrejer, spidskål, chili, hvidløg og basilikum i krydret tomatsauce
&
Grappas udvalg af stenovnspizza
Vinforslag | 2020 Valpolicella, Rio Albo, Ca’ Rugate
Pris pr. person 250 kr.
Drikkevarer | To glas af de anbefalede vine inkl. Waseen vand 175 kr.
Delemenu – 3 retter
Menuen skal vælges af alle gæster i selskabet.
Antipasti og Primi serveres som deleretter.
Dolci anrettes på tallerken.
1. Servering - Antipasti
Carpaccio - Skiver af okselårtunge, basilikummayo,
soltomat, parmesan, friséesalat og pinjekerner
&
Insalata | Kylling, hjertesalat, radicchio, asparges, friske tomater, radiser, vinaigrette og sprødt
&
Salmone | Koldrøget laks, ricotta, asparges, fennikel og citron
Vinforslag | 2019 Soave ‘San Michele’, Ca’ Rugate
2. Servering - Primi
Casarecce con Gamberi | Casarecce pasta med ristede tigerrejer, spidskål, chili, hvidløg og basilikum i krydret tomatsauce
&
Grappas udvalg af stenovnspizza
Vinforslag | 2020 Valpolicella, Rio Albo, Ca’ Rugate
3. Servering - Dolci
Rabarbaro | Mascarponecreme, rabarber, jordbær
og hvid chokolade
Vinforslag | 2020 Brachetto, Angelo Negro
Pris pr. person 350 kr.
Drikkevarer | Tre glas af de anbefalede vine inkl. Waseen vand 225 kr.
Aften – 2 eller 3 retter
Menuen skal vælges af alle gæster i selskabet. Hovedret vælges på forhånd
Antipasti serveres til deling mellem gæsterne.
Secondi og dolci anrettes på tallerken.
1. Servering - Antipasti
Carpaccio | Skiver af okselårtunge, basilikummayo,
soltomat, parmesan, friséesalat og pinjekerner
&
Insalata | Kylling, hjertesalat, radicchio, asparges, friske tomater, radiser, vinaigrette og sprødt
Vinforslag | 2019 Soave ‘San Michele’, Ca’ Rugate
2. Servering - Secondi
Orata | Helstegt Dorade, fennikel, spidskål, tomat, bottarga og citronsauce
Vinforslag | 2018 ‘Monte Alto’, Soave, Ca’ Rugate
eller
Bistecca | 300 g. ribeye, sæsongrønt og rødvinssauce
Vinforslag | 2018 Ripasso, ‘Campo Bastiglia’, Ca’ Rugate
3. Servering - Dolci
Tiramisu | Italiens berømte mascarponedessert med lady fingers, stærk kaffe, marsala og kakao
Vinforslag | 2007 Marsala ’Targa’, Florio, Sicilien
Eller
Rabarbaro | Mascarponecreme, rabarber, jordbær
og hvid chokolade
Vinforslag | 2020 Brachetto, Angelo Negro
Pris pr. person 3 serveringer 325 kr. 2 serveringer 280 kr.
Drikkevarer | Tre glas af de anbefalede vine 275 kr. to glas inkl. vand 200 kr. inkl. Waseen vand.