Grappa al Porto lukker!

Som følge af coronaen og udfordringerne afledt heraf, har vores udlejer Hotel First Atlantic desværre fået ophævet deres forpagtningskontrakt med deres udlejer og er derfor blevet opsagt.

Da vi bor til leje hos hotellet, har det desværre den afledte effekt, at vores lejemål ophører og skal forlades, hvilket vi beklager meget.

Vi takker alle vores gæster for mange års trofast støtte, og vi glæder os til at se Jer på én af vores øvrige italienske Grappa restauranter på Åboulevarden eller i Risskov.

Havn, by og international atmosfære

Således er stemningen hos Grappa al Porto på Europaplads – tæt ved åens nyåbnede udløb og lige overfor Aarhus nye multimediehus DOKK1. Grappa al Porto har et stærkt slægtsskab til Restaurant Grappa, som i mange år har serveret italienske lækkerier på Åboulevarden. 

Grappa al Porto byder på en moderne udgave af det klassiske italienske køkken og har samtidig et omfattende vinsortiment på glas. Grappa al Porto byder også på italiensk take away – bestil hjemmefra, parkér i Toldbodgade, afhent pizzaer, antipasti, desserter og andet godt fra take away-menuen.

@RESTAURANTGRAPPA