Til hverdag eller til fest, Grappa Deli Risskov kan levere mad til enhver lejlighed.

På Grappa Deli Risskov laver vi mad til enhver lejlighed ud af huset. Det kan være receptioner, fødselsdage, konfirmationer eller lignende. Vi laver madkurv til firmature, udflugter med vennerne og bag-selv pizzasæt, hvis du selv vil i køkkenet. Kontakt vores eventmanager og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Grappa Deli Risskov klarer maden

På Grappa Deli Risskov laver vi gerne maden til dit arrangement. Det kan være receptioner, fødselsdage, møder eller lignende. Vi tilbyder f.eks. paninier, salater, pizzaer og ’Det Italienske Bord’ med forskellige antipasti og specialiteter, hvilket også egner sig godt til firmature eller udflugter med vennerne. På forespørgsel er vi også leveringsdygtige i bag-selv pizzasæt, som kan gøre oplevelsen sjov for dine gæster. Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig!

Kontakt vores eventkoordinator – som sammen med dig kan sammensætte en menu, som kan afhentes hos Grappa Deli Risskov.

Husk at angive restaurantens navn ved booking. Mails besvares mandag-fredag indenfor 48 timer. Henvendelser samme dag eller i weekenden skal ske direkte til restauranten.

cr@jakobsenco.dk (+45) 51 44 44 81

Hvad kan Grappa Deli Risskov levere mad til:

Receptioner / Konfirmationer / Fødselsdage / Picnickurve

Konfirmationer ud af huset

Der er mange muligheder for også at nyde Grappa Delis mad derhjemme eller på kontoret til en festlig lejlighed. Vi tilbyder mad ud af huset til både små og store selskaber, fra 10 – 200 personer.

Vi laver menuen efter ønsker og behov. Kontakt vores eventkoordinator for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

Der er ikke dén fest, vi ikke kan planlægge sammen med dig

Alt du skal gøre er, at ringe til vores eventkoordinator og aftale nærmere.

(+45) 51 44 44 81
@piccolodelirisskov