Menuerne nedenfor er forslag til, hvad vi kan tilbyde større selskaber.
Menuerne kan som udgangspunkt ikke bestilles ud af huset.
Tag kontakt til vores selskabsansvarlige for at høre mere om mulighederne for dit næste arrangement.
Delemenu
Menuen skal vælges af alle gæster i selskabet.
Pastaret vælges på forhånd.
Alle serveringer serveres som små deleretter.
1. Servering - Antipasti
Salumi Misti - Italienske skinker, salami, italienske oste
oliven, pesto og stenovnsbrød
&
Insalata Barbabietola (V) - Syltede beder, fregolapasta, rucola, parmesan, valnød og honning-senneps-vinaigrette
Vinforslag | 2019 San Michele, Ca' Rugate, Veneto
2. Servering - Cichetti
Arancino Milanese - Friteret safranrisotto med kalveskank og gremolata
&
Portobello (V) - Bagt og fyldt portobellosvamp, ricotta, sæsongrønt, parmesan og trøffelsmør
Vinforslag | 2019 Rosso di Montepulciano, Poliziano, Toscana
3. Servering - Pasta e Pizze
Piccolos udvalg af udskåret pizza
Eller
Campanelle Bresaola - Campanellepasta med rødbede, palmekål, bresaola, perleløg og parmesan
Eller
Risotto Scampi - Cremet risotto med jomfruhummer, fennikel, hummerfond, salturt og parmesan
Vinforslag | 2019 Rio Albo Valpolicella, Ca' Rugate, Veneto
4. Servering - Dolci
Tiramisu - Italiensk klassiker med mascarpone, lady fingers, marsala, kaffe og kakao
Vinforslag | 2006 Marsala ’Targa’, Florio, Sicilien
Pris pr. person 320 kr.
Drikkevarer I Fire glas af de anbefalede vine inkl. Waseen vand 300 kr.
Selskabsmenu
Menuen skal vælges af alle gæster i selskabet.
Secondi (hovedret) vælges på forhånd.
1. og 2. servering serveres som små deleretter.
3. og 4. servering er portionsanrettede.
1. Servering - Antipasti
Salumi Misti - Italienske skinker og oste, salami,
oliven, pesto og stenovnsbrød
&
Insalata Barbabietola (V) - Syltede beder, fregolapasta, rucola, parmesan, valnød og honning-senneps-vinaigrette
2. Servering - Cicchetti
Portobello (V) - Bagt og fyldt portobellosvamp, ricotta, sæsongrønt, parmesan og trøffelsmør
&
Arancino Milanese - Friteret safranrisotto med kalveskank og gremolata
&
Gamberi - Tigerrejer, tomatsauce kål, hvidløg og chili
Vinforslag | 2017 Rosso di Montepulciano, Poliziano, Toscana
3. Servering - Secondi
Merluzzo - Bagt torsk med fregola, palmekål, kapers, citron og brunet smør
Vinforslag | 2017 Capisme, Clerico, Piemonte
Eller
Bistecca di Manzo - Bøf af ribeye, gnocchi, rucola, stegt svampe og balsamico
Vinforslag | 2017 Vino Nobile di Montepulciano, Poliziano, Toscana
4. Servering | Dolci
Tiramisu - Italiensk klassiker med mascarpone, lady fingers, marsala, kaffe og kakao
Vinforslag | 2006 Marsala ’Targa’, Florio, Sicilien
Pris pr. person 480 kr.
Drikkevarer | Fire glas af de anbefalede vine inkl. Waseen vand 300 kr.