Tapas menu 200
Alle retter serveres som små deleretter
Tostada | Sprøde tacos, guacamole
Tatar de Atun | Tuntatar, lime, guacachili, chipotlemayo, skalotteløg, tapioca chips
Embutidos | Salami, skinke, salsa romanesco, ost, oliven
Pan | Brød, smør
Pimientos Padron | Dybstegte padron peberfrugter, flagesalt
Esquites | Stegte majs, chili, friskost
Taco de Pesacdo | Sprød kulmule, guacachili, fennikel, chili
Hot Dog Choripan | Chorizopølse, chimichurri, friskost, salsa fresca
Pris pr. person 200 kr. inkl. Thoreau vand
Tapas menu 400
Alle retter serveres som små deleretter
Tapas Calientes | Foretter
Tostada | Sprøde tacos, guacamole
Ceviche | Kulmule, kokosmælk, ananas, chili, koriander
Esquites | Stegte majs, friskost, chili
Taco de Pescado | Sprød kulmule, guacachili, fennikel, chili
Vinforslag: 2016 Sohm & Kracher Grüner Veltliner Alte Reben, Burgenland, Østrig
Principales | Hovedretter
Pechuga de Gallina | Marineret kyllingebryst, romanesco, peberfrugt, grøn mojo, cashewnødder
Bife Ancho | Argentinsk rib eye steak, chimichurri, gulerod, forårsløg, rødvinssauce
Vinforslag: Terre di Falanis 'Plic Plic Plic', Montsant, Spanien
Postres | Desserter
Mousse de Maracuja | Passionsfrugtmousse, chokoknas
Pastel de Chocolate | Bagt chokoladetærte
Sorvete | Frugtsorbet fra Kastberg Is
Vinforslag: Enrique Mendoza Moscatel, Alicante, Spanien
Pris pr. person 400 kr. inkl. Thoreau vand
Vinforslag: Tre glas af de forslåede vine 200 kr.
Kontakt vores eventmanager for at booke selskab på
tsj@jakobsenco.dk