frokostmenu
Menuen skal vælges af alle gæster i selskabet.
Alle retter serveres som små deleretter.
1. Servering
Charcuterie - Salami, skinke, salsa romesco, ost, oliven, brød
Tostada - Lynstegt tun, forårsløgscremefraiche, salsa cruda, brunet smør, soya, sesamolie
Ceviche - Kulmule, radiser, rødløg og koriander
2. Servering
Taco - Spicy braiseret gris, rødkål, syltede agurker og sprød svær
Hotdog - Chorizo, chimichurri, friskost, salsa fresca
Pimientos Padrón - Dybstegte padrón-peber, flagesalt
Pris pr. person 200 kr.
Delemenu
Menuen skal vælges af alle gæster i selskabet.
Alle retter serveres som små deleretter.
1. Servering
Ceviche - Kulmule, radiser, rødløg og koriander
Tostada - Lynstegt tun, forårsløgs creme fraiche, salsa cruda, brunet smør, soya og sesamolie
Taco - Braiseret spicy gris, rødkål, syltede agurker og sprøde svær
Vinforslag - LangeTwins Chardonnay, Californien
2. Servering
Hotdog – Chorizo, chimichurri, friskost og salsa fresca
Chicharrones - Sprødt svinebryst, spicy sauce, koriander
Slider - Braiseret okse, chimichurrimayo, spicy sauce
Ensalada - Salat, peberfrugt, forårsløg, amarantfrø, mild vinaigrette
Vinforslag - Mount Langi Ghiran ‘Hollows’ Shiraz, Australien
3. Servering
Cheesecake med mango og mangosorbet
Vinforslag - Moscatel, Enrique Mendoza, Alicante, Spanien
Pris pr. person 300 kr.
Drikkevarer: Tre glas af de anbefalede vine inkl. Thoreau vand 200 kr
Kokkens favoritmenu
Menuen skal vælges af alle gæster i selskabet.
1. og 2. servering serveres som små deleretter. 3. 0g 4. servering er portionsanrettede.
1. servering
Ceviche – kulmule, radiser, rødløg og koriander
Tostada - Lynstegt tun, forårsløgs creme fraiche, salsa cruda, brunet smør, soya og sesamolie
Vinforslag - Cava Petit Albet, Penedes, Spanien
2. servering
Hotdog – Chorizo, chimichurri, friskost og salsa fresca
Taco spicy gris - Spicy braiseret gris, rødkål, syltede agurker og sprøde svær
Vinforslag - LangeTwins Chardonnay, Californien
3. servering - vælg mellem
Oksecuvette - Chimichurri, taro-rod, porre. rødvinssauce
Kyllingebryst - Grøn mojo, bagte jordskokker, palmekål og cremet hønsesky
Patatas Bravas a part
Vinforslag - Mount Langi Ghiran ‘Hollows’ Shiraz, Australien
4. servering
Cheesecake med mango og mangosorbet
Vinforslag - Moscatel, Enrique Mendoza, Alicante, Spanien
Pris pr. person 350 kr.
Drikkevarer: Fire glas af de anbefalede vine inkl. Thoreau vand med/uden brus 275 kr.