Frokostmenu (forslag)
Menuen skal vælges af alle gæster i selskabet.
Alle retter serveres som små deleretter.
1. Servering
Charcuterie - Skinke, salsa romesco, ost, oliven, brød
Avocado - Nikkaimarinade, sesamfrø, salsa fresca, koriander
Ceviche - Mørksej, chili, chulpemajs, agurk, tigermælk, koriander
2. Servering
Taco reje - Sprøde rejer med peberchutney, urtemayo og forårsløg
Hotdog - Chorizo, frisk chimmichurri, syltet sennep og koriander
Pimientos Padrón - Dybstegte padrón-peber, citron og røget salt
Pris pr. person 200 kr.
Delemenu (forslag)
Menuen skal vælges af alle gæster i selskabet.
Alle retter serveres som små deleretter.
1. Servering
Ceviche - Mørksej, chili, chulpemajs, agurk, tigermælk, koriander
Avocado - Nikkaimarinade, sesamfrø, salsa fresca, koriander
Taco reje - Sprøde rejer med peberchutney, urtemayo og forårsløg
Vinforslag - LangeTwins Chardonnay, Californien
2. Servering
Hotdog – Chorizo, frisk chimmichurri, syltet sennep og koriander
Chicharrones - Sprødt svinebryst, spicy sauce, koriander
Slider - Braiseret okse, chimichurrimayo, spicy sauce
Ensalada - Salat, tomat, quinoa, mild vinaigrette
Vinforslag - Mount Langi Ghiran ‘Hollows’ Shiraz, Australien
3. Servering
Chocotorta - Argentinsk kiksekage med marineret mango, citronmelisse og vaniljeis
Vinforslag - Moscatel, Enrique Mendoza, Alicante, Spanien
Pris pr. person 300 kr.
Drikkevarer: Tre glas af de anbefalede vine inkl. Waseen vand 200 kr
Kokkens favoritmenu
Menuen skal vælges af alle gæster i selskabet.
Snacks og forretter serveres som små deleretter. Hovedret og dessert er portionsanrettede.
Snacks
Tapiokachips
Syltet glaskål med chili cream cheese
Piemientos padrón med lime og røget salt
Forretter
Ceviche af mørksej, tigermælk, chulpemajs, radiser, agurk og koriander
Taco reje med peberchutney, urtemayo og forårsløg
Avocado med nikkaimarinade, sesamfrø, salsa fresca og frisk koriander
Vinforslag – LangeTwins Chardonnay, Californien
HOVEDRET
Fritgående kylling med asparges, grillet citron og salsa de mantequilla,
patatas bravas med tomatiseret chipotle og pebermayo og
stegt pakchoy med brunet smør, ponzusauce og ristet sesam
Vinforslag – Mount Langi Ghiran ‘Hollows’ Shiraz, Australien
Dessert
Argentinsk kiksekage med marineret mango, citronmelisse og vaniljeis
Vinforslag – Moscatel, Enrique Mendoza, Alicante, Spanien
3 snacks, 3 forretter, 1 hovedret og 1 dessert - Pris pr. person 400 kr.
Drikkevarer: Fire glas af de anbefalede vine inkl. Waseen vand med/uden brus 325 kr.
Kontakt vores eventkoordinator for at høre mere