Hold din næste fest sammen med os

Med 5 forskellige restauranter og caféer samt to Deli’er kan Jakobsen & Co. helt sikkert hjælpe dig med at holde den perfekte fest – hvad enten det er på en af vores restauranter eller hjemme hos dig selv. Hver enkelt Jakobsen & Co-restaurant har sine egne styrker og muligheder, men fælles for dem alle er, at vi sætter kvalitet og stemning i højsædet. Sammen vil vi sørge for, at du og dine gæster får den fest I ønsker.

Alle slags fester

Vi kan være behjælpelige med ethvert tænkeligt arrangement. Lige fra konfirmation, bryllup og barnedåb til julefrokost, reception og fødselsdag. Vi tilbyder også muligheden for at afholde møder med forplejning i dags- eller aftentimerne. Har du selv lokalet, er der også mulighed for mad ud af huset.

Herunder kan du læse mere om vores forskellige restauranter, og hvad de kan tilbyde dig. Har du spørgsmål, kan du kontakte vores eventkoordinator.

Lad os hjælpe dig med festen

 

Kontakt vores eventkoordinator, som hjælper dig med at få skræddersyet din næste fest på en af Jakobsen og Co’s restauranter. Vi svarer inden for 48 timer på hverdage.

cr@jakobsenco.dk (+45) 51 44 44 81

Barnedåb

Det er meget populært at invitere til brunch eller frokost hos os i forbindelse med en barnedåb.

Vi kan afholde selskaber på helt op til 120 gæster med mulighed for at leje hele restauranten i tidsrummet 11 – 15 for et bruncharrangement eller 12 – 16.30 for et frokostarrangement.

Kontakt os

Konfirmation

Cantina hos Piccolo i Risskov er det oplagte sted at afholde konfirmationsfest med op til 80 gæster.

Vi sammensætter i fællesskab en menu, der passer til konfirmandens ønsker. Det kan være klassisk med hvide duge og tre retter mad eller mere afslappet med små deleretter. Kontakt os allerede nu for at reservere datoen.

Kontakt os

Bryllup

Lad os holde jeres drømmebryllup på Rømer eller Piccolo Risskov. Her er rammerne til et brag af en bryllupsfest, som vi skræddersyr efter jeres ønsker.

Vi dækker smukt op og sørger for, at dagen bliver perfekt og kører på skinner. Det eneste i skal tænke på, er at nyde dagen og have jeres livs bedste fest. Vi hjælper også gerne med DJ og cocktailmenu.

Kontakt os

Fødselsdage og andre fester

Alle vores restauranter har mulighed for at afholde præcis den fødselsdag eller fest, du ønsker dig, og vi har plads til alt fra 10 til 120 gæster.

Vores forskellige restauranter har hver sin force, når det kommer til afholdelse af arrangementer – kontakt derfor vores eventkoordinator for at finde det sted, der passer bedst til netop jeres arrangement.

Kontakt os

Mindre selskaber

Drejer det sig om et mindre arrangement kan Café Viggo anbefales. Her serveres en lækker treretters menu og efter middagen kan der fortsættes med cocktails og rytmer fra vores DJ.

Piccolo egner sig også godt til mindre selskaber. De små Cicchetti lægger op til hygge og social dining med vennerne. Også her kan middagen afsluttes med spritz-cocktails og god musik.

Ønsker du at holde fødselsdagen på et af vores andre spisesteder, så kontakt os endelig, så planlægger vi sammen den perfekte fest.

 

Kontakt os

Mad ud af huset

Der er mange muligheder for også at nyde vores lækre mad, hvad end det er på kontoret eller derhjemme. Vi tilbyder mad ud af huset til både små og store selskaber fra 10 – 200 gæster.

Vi sammensætter menuen efter ønsker og behov. Kontakt derfor vores eventkoordinator for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os

Reception – hos os eller hos jer?

Alle vores restauranter har mulighed for at lægge lokaler til større eller mindre receptioner hvad end det er siddende treretters menuer eller stående med lette tapasanretninger.

Rømers latinamerikanske køkken egner sig særdeles godt til stående spisning. Det samme gør de små anretninger, cicchetti, hos Piccolo.

Vi er leveringsdygtig i mad til receptioner både hos os og ud af huset. Kontakt vores eventkoodinator for at høre nærmere.

Kontakt os

Business-bord på Rømer

På Rømer har vi mulighed for at placere jer lidt diskret ved Rømers business-bord, hvor der er plads til 12 personer.

Bordet er placeret i forbindelse med resten af restauranten, men alligevel lidt afsides. Oplagt til at afholde møder i løbet af eftermiddagen eller invitere forretningsforbindelser på middag.

Kontakt os

Firmafest & julefrokost

Jakobsen & Co’s restauranter danner den perfekte ramme for årets julefrokost eller firmafest med mulighed for at huse op til 120 gæster.

Grappa Piccolo og Café Viggo kan lægge hyggelige lokaler til de mindre arrangementer, og Rømer kan danne rammen for større selskaber. Vi tilpasser gerne menuen efter jeres ønsker. Hold øje med vores hjemmeside, hvor årets julemenu for de enkelte steder vil fremgå.

Alle vores spisesteder ligger centralt i Aarhus med nem adgang fra både p-huse og offentlig transport. Vores professionelle og servicemindede personale er klar til at give jer en god oplevelse.

Kontakt os

Lad os holde din næste fest

Kontakt os