Sikkerheden er det vigtigste for os

Vi har haft tid til at forberede os grundigt i de seneste par måneder, så vi kan byde indenfor til en sikker og tryg oplevelse. Vi overholder naturligvis de udstukne retningslinjer, så der er god plads både indenfor og udenfor, så vi holder den fornødne afstand både mellem vores gæster og vores medarbejdere.

Der er håndsprit frit tilgængelig mange steder – og vi holder hele tiden øje med antal gæster, så dette ikke overstiger det tilladte antal. Vores medarbejdere glæder sig til igen at yde en super service med bordservering, og hvor der samtidig bliver holdt afstand, som de er godt instrueret i.

Vores åbningstider er reducerede og da bordreservationer allerede er begyndt at tikke ind, anbefaler vi, at du booker bord via vores hjemmeside eller dinnerbooking.dk. På hjemmesiden kan du se vores åbningstider og vores menukort, som alle har fået tilført nye retter, men hvor klassikerne stadig er at finde.

På snarlig og glædelig gensyn.

Oplev Viggo

Café Viggo – klassisk franskinspireret café midt i Aarhus

 

Med sin placering ud til Åen i Aarhus har Café Viggo i over 20 år været centrum for cafelivet og den særlige, afslappede og cool stemning, der hersker i Aarhus’ midtby. Lokalerne er indrettet i klassisk fransk caféstil og serverer en kombination af traditionel cafémad samt franske klassikere.

Mad for enhver smag

 

Om det er til brunch med vennerne, en lækker frokost eller en dejlig middag tilbyder vi noget for enhver smag.

Hvis du er vegetar eller veganer, så har vi et udvalg af vegetarretter på menukortet, spørg endelig din tjener for specifikke ønsker.

Se vores menukort

Brunch, frokost, middag eller en snack til en drink

 

På Café Viggo starter mange dagen med den berømte tapasbrunch, som i al sin enkelthed går ud på, at man selv sammensætter sin brunch ud fra et stort udvalg af forskellige små brunchanretninger.

Er vejret til det, findes der ikke noget bedre end at nyde maden i solskin lige ud til åen, mens Aarhus langsomt vågner.

Se vores morgenmad

Dansk eller fransk mad

 

Til frokost eller middag tilbyder vi franske bistroretter og klassiske caféfavoritter som Moules Frites og Salad Chevre Chaud, der leder tankerne hen til hjertet af Paris.

Ud over det franske islæt har Café Viggo også altid et godt udvalg af danske klassikere, som tarteletter eller smørrebrød. En smagfuld burger med sprøde pommes frites eller nachos er også en mulighed. Vi serverer selvfølgelig også kaffe fra Illy og hjemmelavede desserter til den søde tand.

Book bord

Perfekte rammer til dit arrangement

 

Til fødselsdag, romantisk middag eller bare hygge med vennerne? Café Viggo danner rammerne for det hele. Kontakt gerne vores event manager, hvis vi skal hjælpe dig med at arrangere.

Læs mere

God stemning på Café Viggo fra morgen til aften

 

Når mørket falder på, skruer Café Viggo op for musikken, og bartenderne står klar til at lave lækre og farvestrålende cocktails, så du kan få den bedste start på en fed aften.

Tag vennerne med på Viggo og oplev den hyggelige og glade stemning i kombination med lækre cocktails.

Book bord

Opkaldt efter Købmand Viggo Jørgensen

Café Viggo er opkaldt efter Købmand Viggo Jørgensen, der i 1930 opførte huset som et af landets første jernbetonhuse og stormagasiner – “Viggo Jørgensens Udstyrsmagasin”. Uffe og Inge Jakobsen overtog lokalerne i 1996 og åbnede Café Viggo, som hurtig blev populær blandt byens cafégæster.

 

Åbningen af Aarhus Å

Aarhus Å var igennem en lang periode overdækket men blev i løbet af 90’erne igen fritlagt. Der er nu et sprudlende caféliv langs åen, ikke mindst om sommeren, hvor udeservering giver en helt unik stemning ved åens caféer og spisesteder, der bare skal opleves.

Læs mere om os
@CAFEVIGGO