Småretter / deleretter
3 stk. 160 kr.
Snegle
60 kr.
i hvidløg & persillesmør samt croûtons
Ratatouille (V)
60 kr.
med aubergine, squash, løg, peberfrugt & tomat
Bagte jordskokker (V)
60 kr.
med svampehollandaise, hasselnødder og estragon
Rørt kalvetatar
60 kr.
med trøffelmayo, pommes allumettes & karse
Vol au vent
60 kr.
med confiteret kylling, stegte svampe, jordskokkecrudité og estragon
Varmrøget laks
60 kr.
med syltet æble, sprød quinoa, dild og urtecreme
Fransk løgsuppe
60 kr.
med croûtons og gratineret Gruyère
Fish'n'chips
60 kr.
paneret kulmule, dild, sauce tartare og fritter
Brandade
60 kr.
kartoffelmos rørt med kulmule og estragon toppet med rugbrødscrumble
Klassikere
VOL AU VENT
140 kr.
franske “tarteletter” med confiteret kylling, stegte svampe, jordskokkecrudité og estragon
Viggos pastaret
145 kr.
confiteret kylling, stegte svampe, skalotteløg, bacon og pasta tagliatelle vendt i cremet karrysauce
Salade césar
140 kr.
confiteret plukket kylling, hjertesalat,
vendt i Viggos césardressing, croûtons og parmesan
Salade Chévre Chaud
140 kr.
gratineret gedeost, lufttørret skinke, mandler, friske figner, urter og vinaigrette
Salade et saumon
140 kr.
varmrøget laks, quinoa, rødkål, syltet æble, hasselnødder, urter og vinaigrette
Aftenretter
Steak af kalvebavette
195 kr.
med ristet broccoli, gulerodspuré, små kartofler og sauce balsamique
Mørbrad af gris
195 kr.
med karmelliserede jordskokker, syltet æble, pommes croquette og svampehollandaise
Urtebagt kulmule
195 kr.
med variation af beder, hasselnødder, kartoffelmos og brunet smør
Confit de Canard
195 kr.
Confiteret and med bagte figner, syltede æbler og estragon,
pommes Anna og sauce jus..
3 Retters menu
Forretter
- Vol au vent med kylling, svampe og jordskokkecrudité
- Varmrøget laks med syltet æble, sprød quinoa og urtecreme
- Fransk løgsuppe med croûtons og gratineret Gruyère
Hovedretter
- Urtebagt kulmule med variation af beder, hasselnødder, kartoffelmos og brunet smør
- Steak af kalvebavette med ristet broccoli, gulerodspurè, små kartofler og sauce balsamique
- Confiteret and med bagte figner, syltede æbler og estragon,
pommes Anna og sauce jus
Desserter
- Gâteau au chocolat med macaron og solbær i variationer ·
- Crème brûlée med hvid chokolade og frysetørrede bær ·
- Mousse a la risalamande med kirsebæris og kirsebærsauce
3 retter
275 kr.
Vinmenu - 3 glas udvalgte vine
175 kr.
Burgers
Kyllingeburger
160 kr.
plukket kylling, cheddarost, bacon, tomat, syltede agurker, løg, burgermayo, fritter & aioli
Viggoburger
160 kr.
rosastegt bøf, cheddarost, bacon, tomat, syltede agurker, løg, burgermayo, fritter & aioli
Chiliburger
160 kr.
rosastegt bøf, cheddarost, løgkompot, jalapeños, tomat, syltede agurker, fritter & chilimayo
Vegetarburger
155 kr.
friterede quinoakugler med rødbede, tomat, syltede agurker, rødløg, burgermayo, pommes frites og aioli
Snacks
Charcuterie
130 kr.
lufttørret skinke, oksesalami, paté af kyllingelever, Kalamata oliven, 2 stk. Arla Unika oste, trøffelmayo og aioli
Fritter
25 / 40 kr.
med aioli
Nachos
95 kr.
cheddarost, jalapeños, creme fraiche, salsa & guacamole
Nachos kylling
125 kr.
plukket kylling, cheddarost, jalapeños, creme fraiche, salsa & guacamole
Oliven
30 kr.
skål med Kalamata oliven
Salte snacks
60 kr.
salte mandler, popcorn med sour-cream & onion og Kalamata oliven
Desserter
Gâteau au chocolat
75 kr.
med macarons og solbær i variationer
Crème brûlée
75 kr.
med hvid chokolade og frysetørrede bær
Tarte tatin
75 kr.
fransk æbletærte med hasselnød og æblesorbet
Æbleskiver
45 kr.
3 stk. fyldte æbleskiver med vaniljecreme og solbærcoulis
Ost
75 kr.
Gammelknas og Høgelundgaard fr Arla Unika med rørt, brunet smør og quinoakækbrød
Mousse a la risalamande
75 kr.
På mandelbund med Amarena-kirsebæris og kirsebærsauce
Aftenmenu hos Cafe Viggo
Onsdag – Lørdag 17.00 – 22.00
Søndag – Tirsdag 17.00– 21.00