Julemenu 2019

Vol au vent

Krustade med kylling, svampe a la creme og syltede løg

 

Confit de Canard

Konfiteret and med sprød grønkål, syltede tranebær, karamelliseret pastinakpuré, pommes duchess og sauce a l’orange

 

Bûche de noël

Rouladekage med marcipancreme, chokolade og nøddecrumble

 

Pris: 250 kr. 

Kontakt vores eventmanager og book bord på tsj@jakobsenco.dk

Juletallerken

Hjemmelavet karrysild

Rimmet torsk med pastinak og dehydreret dild

Vol au vent med kylling og svampe a la creme

Braiseret svinebryst med puffede svær og sennepssyltede løg

Morbier ost med valnøddesirup

Ris a la mande med kirsebærsauce

 

Pris 175 kr. 

Kontakt vores eventmanager og book bord på tsj@jakobsenco.dk

@CAFEVIGGO