SØG JOB HOS JAKOBSEN & CO

Det er vigtigt for os, at vores gæster altid får en oplevelse ud over det sædvanlige, når de besøger Jakobsen & Co. Vi vægter alle faggrupper højt, da vi ved, hvor vigtige de er for den samlede oplevelse. Derfor ansætter vi hos Jakobsen & Co. kun de bedste og mest servicemindede folk i branchen.

SE LEDIGE JOBS

Tjener

Er du naturligt imødekommende og sætter du en ære i at give enhver gæst en uovertruffen og professionel oplevelse? Så kan du meget vel være den nye tjener hos Jakobsen & Co. Som tjener er du, sammen med alle dine gode kolleger, restaurantens ansigt udad og dermed den første og den sidste gæsten ser.

Vi sætter ærlighed, kvalitet og professionalisme højt og vi forventer, at du går forrest som det gode eksempel. Du besidder en naturlig interesse for mad og drikke og sætter dig ind i dine opgaver og tager dit arbejde alvorligt. Har du erfaring fra andre restauranter, er det klart en fordel.

Køkkenhjælper

Hvis du elsker at lave mad, så er en stilling som køkkenhjælper hos Jakobsen & Co. lige noget for dig. Her har du mulighed for at udvikle dine kulinariske evner og få det hele til at spille. Vi ser gerne, at du allerede har prøvet kræfter med et professionelt køkken, men hvis ikke, skal vi nok lære dig, hvordan man gør.

 

Kok

Som kok hos Jakobsen & Co. bliver du en del af et dedikeret og fagligt stærkt team. Smagen, kvaliteten og det gode arbejdsmiljø er i fokus og du får her mulighed for at udvikle dig – både fagligt og personligt.

Her er højt til loftet og du vil møde en uformel omgangstone med plads til grin og fællesskab. Vi ser gerne, at du er uddannet kok og at du har lysten til at byde ind med ideer og udviklingsmuligheder.

JOBFORMULAR

  • Maks. filstørrelse: 10 MB.
  • Maks. filstørrelse: 10 MB.
  • Maks. filstørrelse: 10 MB.

SVARTID

Hos Jakobsen & Co modtager vi ugentligt mange ansøgninger, og vi tager os tiden til at gennemgå de mange spændende ansøgninger, som vi modtager.

Opfordrede ansøgninger/opslåede stillinger bestræber vi os på at besvare inden for 3-4 uger.

Såfremt uopfordrede ansøgninger har vores interesse, hører du fra os.

DATAHÅNDTERING

Hos Jakobsen & Co behandler vi dine data ifølge den nye persondataforordning. Det betyder, at vi både behandler og opbevarer data ud fra gældende lovgivning. Opfordrede ansøgninger opbevares, så længe rekrutteringsprocessen står på, hvorimod uopfordrede ansøgninger opbevares i op til 6 måneder. Ansøgninger fra særligt attraktive ansøgere tillader vi os at gemme til evt. senere stillinger. Hvis du ikke ønsker dette, beder vi dig om at oplyse det i din ansøgning.

FØLG OS PÅ INSTAGRAM