Oplev Rømer

Spis trygt hos os

På vores restauranter kommer jeres tryghed selvfølgelig i første række og vi er fuldt ud opdateret i forhold til myndighedernes krav og retningslinjer. Der er god plads både indenfor og udenfor, så vi holder den fornødne afstand både mellem gæster og vores medarbejdere.

Der er håndsprit frit tilgængelig mange steder – og vi holder hele tiden øje med antal gæster, så dette ikke overstiger det tilladte antal.

Fra den 17. september er det ligeledes blevet et krav, at alle vores gæster skal bære mundbind når de bevæger sig rundt i restauranterne – men de kan roligt tage dem af så snart de sidder ned.

Vores gæster behøver ikke bære mundbind, når de går og står ved vores udendørsborde. Og glemmer du dit eget mundbind, så kan du altid købe et hos os til en flad 5’er.

Vores åbningstider er stadig reducerede, og da vi har færre siddepladser end før, anbefaler vi at du booker bord via vores hjemmeside eller på dinnerbooking.dk.

Vi håber, at ovenstående kan være med til at forsikre dig om, at vi gør alt, hvad vi kan, for at du stadig kan gå trygt ud og spise.

Vi glæder os til at se dig!

Rømer – Social dining på latinamerikansk manér lige ned til åen

 

Den latinamerikansk inspirerede restaurant Rømer finder du langs med åen i hjertet af Aarhus. Mere præcist i stueetagen af Rømerhus, der efter en omfattende renovering fra 2015-2017 nu står lige så flot, som da huset blev bygget i 1895.

Restaurant Rømer har nogle af Aarhus’ absolut flotteste lokaler, hvilket er med til at skabe en hyggelig stemning, lige fra man træder ind ad døren. Rømers perfekte placering, lige ud til Aarhus Å, giver mulighed for at nyde de skønne omgivelser både ude og inde og især den hyggelige og stemningsfyldte atmosfære ved Åen i Aarhus.

Latinamerikansk delemad – Social dining med vennerne

 

Køkkenet er latinamerikansk med alle de kulturer, som kontinentet repræsenterer. Det er i sandhed et fusionskøkken, hvor vi har samlet nogle af vores favoritretter, specialiteter og ingredienser fra denne utroligt mangfoldige madkultur, der findes i Sydamerika, så man som gæst smager det bedste fra hele kontinentet.

Vi lægger vægt på autenticitet og stemning, og derfor har menukortet et stort udvalg af mindre anretninger beregnet til at dele omkring bordet. Med andre ord tilbyder Rømer social dining i lækre omgivelser.

Se vores aftenmenu

Perfekt til vegetarer og veganere

 

Selvom de fleste retter egner sig til at dele, kan alt bestilles enkeltvis og anrettes pr. person til den enkelte gæst. Med vores separate veganermenu og et udvalg af småretter uden kød er Rømer også et oplagt valg for dig, som er veganer eller vegetar.

Vegansk menukort

Fest med vennerne

 

På Rømer kan middagen med vennerne fortsætte til en fest med pitchers og lækre cocktails til bordet, i samme deleånd som maden. Restauranten summer af stemning og er social dining, når det er bedst.

Læs mere om os

Vil du holde din fest på Rømer?

Læs mere

Laktose- og glutenfri

Køkkenet kan på forespørgsel også sammensætte retter, der er laktose og glutenfri. Rømer egner sig godt til både forretningsmiddage og selskaber, da der er mulighed for at sidde ved separat mødebord eller booke dele af restauranten. Kontakt vores event manager for at høre nærmere

@ROMERRESTAURANT