Oplev Grappa Deli

Grappa Deli – en deli med take-away og italienske specialiteter

 

AVANTI, AVANTI!

Grappa Deli er til dig på farten.

Hos Grappa Deli, der ligger i Aarhus C, og som nu også er at finde i Risskov, kan du købe det bedste af, hvad Italien kan tilbyde. Vi har været en tur rundt i Italiens regioner og udvalgt de bedste italienske opskrifter og produkter. Der er med god grund, at Italien er kendt for sin madkultur, og man kan næsten mærke stemningen fra støvlelandet, når man spiser maden derfra. Vi lægger derfor en dyd i at kunne tilbyde autentiske, italienske specialiteter i deli’en.

Stort udvalg af italienske produkter

 

Vi har et stort udvalg af italienske specialiteter, så du nemt kan få maden derhjemme til at smage, som var du i Italien.

I Italien har hver region og endda hver by sin egen specialitet og madtradition, som man er meget stolt af og ikke synes findes bedre andre steder. Lige fra forskellige parmesanoste, skinker, pølser og pastaretter til vin, olivenolie og pesto. Kom ind og se vores udvalg – vi har helt sikkert både specialiteter, du genkender, men også nye og spændende varer, du kan lade dig inspirere af.

Take-away hos Grappa Deli

 

Udover vores udvalg af italienske produkter og specialiteter laver vi også frisk og lækker take-away fuld af smag og kvalitet. Hver dag tilbyder vi et flot, stort udvalg af paninis, scrocchiarella-pizzaer, salater og andre lækkerier.

Så hvis du har travlt, er i humør til en hurtig frokost eller bare gerne vil gøre aftensmaden lidt nemmere, så har vi altid et stort udvalg af italiensk mad on-the-go. Det er nemt, velsmagende og hurtigt, uden at gå på kompromis med den gode kvalitet.

Se vores menu

Afhent lækker frokost

 

Du kan bestille her på siden eller ringe til os på 86258808.

Med vores centrale placering er det også nemt for dig med kontor i midtbyen. Når man en gang imellem bare gerne vil have noget andet end den medbragte madpakke, står vi klar med lynhurtig og lækker frokost. Husk at få et stempel hver gang du køber pizza, panini eller kaffe, så giver vi den tiende GRATIS.

Kontakt os

Grappa Deli i Aarhus C og Risskov

 

Den første Grappa Deli, der åbnede, ligger i Skt. Clemens Stræde midt i Aarhus og hænger sammen med restaurant Piccolo, der blandt andet er kendt for sine spritz og cicchetti – Venedigs svar på tapas.

I oktober 2019 åbnede en ny Grappa Deli i det dejlige Risskov nord for Aarhus. Også her er det i forbindelse med restaurant Piccolo, så vores gæster kan få den helt perfekte italienske oplevelse, når de besøger os.

@grappadeli