Grappa Deli – en deli med take-away og italienske specialiteter

 

AVANTI, AVANTI!

Grappa Deli er til dig på farten.

Hos Grappa Deli, der ligger i Aarhus C, og som nu også er at finde i Risskov, kan du købe det bedste af, hvad Italien kan tilbyde. Vi har været en tur rundt i Italiens regioner og udvalgt de bedste italienske opskrifter og produkter.

Vi er leveringsdygtige i alt fra lækker take away til sublime kolonial- og ferskvarer som ost, vin og frisk, hjemmelavet pasta fra vores eget pastaværksted.

Det er med god grund, at Italien er kendt for sin madkultur, og man kan næsten mærke stemningen fra støvlelandet, når man spiser maden derfra. Vi lægger derfor en dyd i at kunne tilbyde autentiske, italienske specialiteter i deli’en.

BESØG PICCOLO

Grappa Deli hænger sammen med restaurant Piccolo ved Åboulevarden, der blandt andet er kendt for sine spritz og Cicchetti – Venedigs svar på tapas.

Piccolo betyder “lille” på italiensk. Småt er godt, for det betyder, at man får smagt en masse forskellige småretter, alle med inspiration fra Italiens mange regioner. Cicchetti er delemad, når det er bedst, hvilket indbyder til social dining med gode venner eller kollegaer. Så blivet det ikke mere autentisk.

Læs mere om Piccolo

GLÆD DIG!

I foråret 2023 åbner vi en ny Piccolo og Deli, som du kender det fra Åboulevarden og i Risskov. Den nye Deli slår dørene op ved Basin 7 på Aarhus Ø. Glæd dig til at kigge forbi til en lækker panini eller cappuccino ved vandkanten.

Læs mere her
@grappadeli