Oplev Grappa

Grappa – et italiensk kys i smilets by

 

Har man først prøvet det italienske køkken og landets mange vine, vender man ofte tilbage. Selvom Danmark ikke just er Italien, giver Grappa dig alligevel fornemmelsen af at være i støvlelandet. På Grappa møder du ægte italiensk stemning med et moderne twist.

Stort udvalg af hjemmelavede pizzaer og pastaretter

 

Her finder du et stort udvalg af pizzaer, pastaretter og andre italienske klassikere, hvor der bliver kræset om smagen og råvarerne, så du får den mest autentiske oplevelse.

Se vores aftenmenu

Glutenfri og vegetarretter

 

Alle vores pizzaer og pastaretter er hjemmelavede og kan laves glutenfri til glutenallergikere.  Derudover har vi på forespørgsel også mulighed for at tilbyde veganske og vegetariske retter til vores gæster.

Med andre ord: Grappa tilbyder et azurblåt hav af muligheder for dig, der elsker italiensk madkultur. Lige fra den enkle oplevelse med en pizza og et glas rosé i solen til en forretningsmiddag med gæster, der skal forkæles.

Grappa kan det hele og er det oplagte sted for både små og store selskaber, der ønsker at opleve italiensk gastronomi og stemning lige midt hjertet af Aarhus.

Kontakt os

Stort udvalg af vine på glas

 

Til god italiensk mad hører selvfølgelig et godt glas italiensk vin. Vi går meget op i vin, hvorfor vores vinkort har et stort udvalg af både hvidvine, rosévine, rødvine og dessertvine samt champagne og prosecco. På Grappa er vinen både importeret fra de store, kendte italienske vinhuse men også fra de mindre familieejede vingårde.

Vi står selvfølgelig altid klar til at rådgive dig, så du får lige nøjagtig den vin, der passer bedst til din mad. Med vores store udvalg af vine på glas, giver Grappa dig også rig mulighed for smage flere forskellige vine.

Vil du holde din næste fest på Grappa?

Så læs med her
@RESTAURANTGRAPPA