Grappa – et italiensk kys i smilets by

Har man først prøvet det italienske køkken og landets mange vine, vender man ofte tilbage. Selvom Danmark ikke just er Italien, giver Grappa dig alligevel fornemmelsen af at være i støvlelandet. På Grappa møder du ægte italiensk stemning med et moderne twist.

Gastro week

 

Billetsalget til Gastro week er startet og du kan få en unik madoplevelse i helt nye lokaler hos Piccolo i Risskov. Se menuen og køb din billet her

Se menu og køb billet her

LOYALITETSKORT

Husk at få et loyalitetskort med næste gang du besøger os, så du kan gøre brug af vores fordele. På Grappa får du 1 glas bobler ved køb af brunch.

Stort udvalg af hjemmelavede pizzaer og pastaretter

 

På Grappa bliver du hver aften, på ægte italiensk maner, budt velkommen med frisk parmesanost og balsamico – en lille appetizer lige til at nyde, mens du kigger på vores menukort.

Her finder du et stort udvalg af pizzaer, pastaretter og andre italienske klassikere, hvor der bliver kræset om smagen og råvarerne, så du får den mest autentiske oplevelse.

Se vores aftenmenu

Glutenfri og vegetarretter

 

Alle vores pizzaer og pastaretter er hjemmelavede og kan laves glutenfri til glutenallergikere.  Derudover har vi på forespørgsel også mulighed for at tilbyde veganske og vegetariske retter til vores gæster.

Med andre ord: Grappa tilbyder et azurblåt hav af muligheder for dig, der elsker italiensk madkultur. Lige fra den enkle oplevelse med en pizza og et glas rosé i solen til en forretningsmiddag med gæster, der skal forkæles.

Grappa kan det hele og er det oplagte sted for både små og store selskaber, der ønsker at opleve italiensk gastronomi og stemning lige midt hjertet af Aarhus.

Kontakt os

Stort udvalg af vine på glas

Til god italiensk mad hører selvfølgelig et godt glas italiensk vin. Vi går meget op i vin, hvorfor vores vinkort har et stort udvalg af både hvidvine, rosévine, rødvine og dessertvine samt champagne og prosecco. På Grappa er vinen både importeret fra de store, kendte italienske vinhuse men også fra de mindre familieejede vingårde.

Vi står selvfølgelig altid klar til at rådgive dig, så du får lige nøjagtig den vin, der passer bedst til din mad. Med vores store udvalg af vine på glas, giver Grappa dig også rig mulighed for smage flere forskellige vine.

Vil du holde din næste fest på Grappa?

Så læs med her
@RESTAURANTGRAPPA