Grappa al Porto – et lækkert spisested midt i Aarhus

Havn, by og international atmosfære – det er stemningen hos Grappa al Porto på Europaplads. Den italienske restaurant ligger perfekt placeret tæt ved åens udløb, lige overfor Aarhus’ nye multimediehus DOKK1 og de rekreative områder ved havnen.

På Grappa al Porto møder du moderne, italiensk indretning med et nordisk twist, hvilket er med til at skabe en helt speciel og hyggelig stemning.

Gastro week

 

Billetsalget til Gastro week er startet og du kan nu købe billet til en helt speciel madoplevelse i vores hyggelige og intime lokaler. Køb din billet og se menuen her

Se menu og køb billet

LOYALITETSKORT

Husk at få et loyalitetskort med næste gang du besøger os, så du kan gøre brug af vores fordele. På Grappa al Porto får du 1 Tiramisu ved køb af Take Away. 

Spis på Grappa al Porto eller bestil take-away

 

Grappa al Porto har et stærkt slægtskab med Restaurant Grappa, som i mange år har serveret italienske lækkerier på Åboulevarden. Begge restauranter har autentisk italiensk madlavning i højsædet og kokkererer med de bedste råvarer.

Menukortet indebærer på italiensk vis antipasti, primi, secondi og dolci. Grappa al Porto tilbyder vine fra udvalgte italienske regioner og vinhuse. Mange af vores vine fås både på glas og flaske.

Se vores menu

Bestil italiensk take-away

 

Udover selvfølgelig at kunne nyde maden i vores hyggelige og intime omgivelser, tilbyder Grappa al Porto også et stort udvalg af italiensk take-away.

Den lette adgang til parkeringspladser gør Grappa al Porto yderst velegnet til take-away, da man hurtigt kan afhente maden. Vores take-away-menu byder både på antipati, pizza, pasta og desserter. Afhent maden hos os eller bestil via appen Waiteer, som leverer lige til døren – nemmere bliver det ikke!

Med Grappa al Porto’s centrale placering lige ved Europaplads er det både let at komme hertil med enten bus eller letbane, men også i bil, da der er gode parkeringsmuligheder i nærheden.

Se vores take away menu

Hold dit selskab på Grappa al Porto

Står du og mangler det perfekte sted til at holde din næste fest? Fødselsdage, konfirmation, barnedåb, reception eller julefrokost – Grappa al Porto har de helt rigtige rammer.

Hos os er der mulighed for at holde hyggelige arrangementer i dele af restauranten. Så hvis du er på udkig efter et sted at afholde din fødselsdag eller næste forretningsmiddag, er Grappa al Porto et oplagt sted. Med den centrale placering lige ved Europaplads er det let at komme hertil med bus, letbane eller bil.

Store selskaber og mad ud af huset

Ved større arrangementer kan hele restauranten lejes, og vores event manager vil sammen med både køkken og tjenere sørge for at skabe den perfekte ramme for netop jeres arrangement.

Grappa al Porto laver også gerne mad ”ud af huset” til f.eks. konfirmation, barnedåb og andre større begivenheder. Kontakt os endelig og hør nærmere

Kontakt os
@RESTAURANTGRAPPA