Grappa al Porto er lukket!

Som følge af coronaen og udfordringerne afledt heraf, har vores udlejer Hotel First Atlantic desværre fået ophævet deres forpagtningskontrakt med deres udlejer og er derfor blevet opsagt.

Da vi bor til leje hos hotellet, har det desværre den afledte effekt, at vores lejemål ophører og skal forlades, hvilket vi beklager meget.

Vi takker alle vores gæster for mange års trofast støtte, og vi glæder os til at se Jer på én af vores øvrige italienske Grappa restauranter på Åboulevarden eller i Risskov.

Grappa al Porto – et lækkert spisested midt i Aarhus

 

Havn, by og international atmosfære – det er stemningen hos Grappa al Porto på Europaplads. Den italienske restaurant ligger perfekt placeret tæt ved åens udløb, lige overfor Aarhus’ nye multimediehus DOKK1 og de rekreative områder ved havnen.

På Grappa al Porto møder du moderne, italiensk indretning med et nordisk twist, hvilket er med til at skabe en helt speciel og hyggelig stemning.

Hold dit selskab på Grappa al Porto

 

Står du og mangler det perfekte sted til at holde din næste fest? Fødselsdage, konfirmation, barnedåb, reception eller julefrokost – Grappa al Porto har de helt rigtige rammer.

Hos os er der mulighed for at holde hyggelige arrangementer i dele af restauranten. Så hvis du er på udkig efter et sted at afholde din fødselsdag eller næste forretningsmiddag, er Grappa al Porto et oplagt sted. Med den centrale placering lige ved Europaplads er det let at komme hertil med bus, letbane eller bil.

Læs mere

Store selskaber og mad ud af huset

Ved større arrangementer kan hele restauranten lejes, og vores event manager vil sammen med både køkken og tjenere sørge for at skabe den perfekte ramme for netop jeres arrangement.

Grappa al Porto laver også gerne mad ”ud af huset” til f.eks. konfirmation, barnedåb og andre større begivenheder. Kontakt os endelig og hør nærmere

Kontakt os
@RESTAURANTGRAPPA