Piccolo – et lille stykke Venedig ved Åen i Aarhus

 

Piccolo betyder ’lille’ på italiensk og er navnet på Grappafamiliens restaurant med ægte italiensk og hjertelig stemning. Hos det lille spisested er du altid blandt glade gæster, der hygger sig i den afslappede atmosfære.

Ordet ’lille’ hentyder også til de små, lækre anretninger, man får hos Piccolo: cicchetti, som er Venedigs svar på spansk tapas.

Småt er godt, for det betyder, at man får smagt en masse forskellige småretter, alle med inspiration fra Italiens mange regioner. Cicchetti er delemad, når det er bedst, hvilket indbyder til social dining med gode venner eller kollegaer.

Kig forbi Grappa Deli

 

På vej til eller fra Piccolo må du ikke gå glip af et besøg hos Grappa Deli, der ligger i forlængelse af Piccolo ud mod Skt. Clemens Stræde. Deli’en er et af de få steder i Aarhus, hvor du kan få autentiske, italienske specialiteter. I oktober 2019, åbnede både Piccolo og Grappa Deli i Risskov, i samme stil og omgivelser som ved Åen.

Læs mere om Grappa Deli

glæd dig!

I foråret 2023 åbner vi en ny Piccolo, som du kender den fra Åboulevarden og i Risskov. Den nye restaurant slår dørene op ved vandkanten på Aarhus Ø. Vi har vægtet de gode forhold for udeservering højt, så du kan nyde lækker italiensk mad i solen og med udsigt til vandet.

Læs mere her
@grappapiccolo