Piccolo – et lille stykke Venedig ved Åen i Aarhus

Piccolo betyder ’lille’ på italiensk og er navnet på Grappafamiliens nyeste skud på stammen. Hos Piccolo, der ligger lige ved Åen i Aarhus C, er lokalerne måske små, men stemningen er stor. Det lille spisested er hver dag fyldt op af gæster, der hygger sig i den afslappede atmosfære, der kendetegner Piccolo.

Gastro week

 

Billetsalget til Gastro week er startet! Få en gastronomisk oplevelse hos os med lækker mad og god betjening. Se menu og køb din billet her

Se menu og køb billet her

LOYALITETSKORT

Husk at få et loyalitetskort med næste gang du besøger os, så du kan gøre brug af vores fordele. På Piccolo får du 1 Aperol Spritz ved spisning en hverdagsaften.

MADANMELDELSE

 

Det er med stolthed, at vi kan fortælle, at vi har fået 4 stjerner efter madanmeldere fra Aarhus Stiftstidende har været forbi Piccolo

Vi er utrolig glade for de fine ord, og vil især gerne sige stor tak til både kokke såvel som tjenere, der altid knokler for at give gæsterne den bedste italienske oplevelse

Italiensk atmosfære

 

Piccolo rammer den italienske hjertelige og familiære stemning, der kendetegner støvlelandet. Bestikket står i rustikke tomatdåser, og din tjener er måske i virkeligheden også kokken.

Sammen skaber tjenere og kokke den italienske stemning, så du får den bedst mulige oplevelse, hvad end det er til en hyggelig frokost eller spritz-cocktails sent på aftenen.

Se vores menu

Små retter – perfekt til social dining

 

Ordet ’lille’ hentyder også til de små, lækre anretninger, man får hos Piccolo: cicchetti, som er Venedigs svar på spansk tapas.

Småt er godt, for det betyder, at man får smagt en masse forskellige småretter, alle med inspiration fra Italiens mange regioner. Cicchetti er delemad, når det er bedst, hvilket indbyder til social dining med gode venner eller kollegaer.

Book bord

Prøv vores aperitivi

Fredag eftermiddag fra 15-17 serveres ’aperitivi’, som er Italiens måde at skyde weekenden i gang på. Køber du en spritz, vin eller andre drikkevarer kan du tage for dig af køkkenets udvalg af smagsprøver på cicchetti i baren. Kig forbi og mærk stemningen – præcis som var du i Venedig.

Cicchetti – Venedigs version af tapas

 

Når man er småsulten i Venedig eller bare trænger til en lille pause fra hverdagens trivialiteter, går man ind på en af byens mange spisesteder og får sig et par ’cicchetti’. Det smukke venetianske ord dækker over en lille ret: en snack, en bruschetta med friske tomater, den klassiske burrata, en skål oliven eller friteret blæksprutte.

På samme måde som man kender det fra tapas i Spanien. Tapas har gået sin sejrsgang i Danmark de sidste mange år. Nu synes vi, det er på tide, at de lækre, italienske cicchetti også bliver introduceret.

Se vores menu

En følelse af Venedig

 

Foruden mange små kolde og varme cicchetti har Piccolo også pizza og pastaretter på menuen. Derudover har vi også lækre, italienske vine og et stort udvalg af Grappa og Spritz – den klassiske aperitif, der bør være startskuddet til ethvert besøg på Piccolo.

Selv om Aarhus ikke har helt så mange kanaler som Venedig, kan Piccolo ved Åen servere cicchetti med samme afslappede velsmag som de bedste venetianere. Til hverdag eller til fest, en eftermiddag i solen eller som starten på en god weekend. Om det er til en enkelt spritz eller en god flaske vin, der deles mellem venner, så kom og besøg os, vi glæder os til at tage imod dig med ægte italiensk stemning!

Book bord

Kig forbi Grappa Deli

På vej til eller fra Piccolo må du ikke gå glip af et besøg hos Grappa Deli, der ligger i forlængelse af Piccolo ud mod Skt. Clemens Stræde. Deli’en er et af de få steder i Aarhus, hvor du kan få autentiske, italienske specialiteter. Til efteråret 2019 åbner både Piccolo og Grappa Deli i Risskov, i samme stil og omgivelser som ved Åen.

@grappapiccolo