Grappa Deli Risskov – italiensk deli nord for Aarhus

 

Hos Grappa Deli Risskov finder du de lækreste italienske specialiteter og take away til at gøre hverdagen lettere. Italien er kendt for sin madkultur og de lækre råvarer. I Deli’en lægger vi derfor en dyd i at tilbyde autentiske, italienske specialiteter.

Deli’en har hver dag et flot, stort udvalg af panini, foccacia-sandwich, salater og klassiske italienske pizzaer. Det er perfekt til travle dage, hvor aftensmaden gerne må være lidt let, eller hvis du er i humør til en hurtig frokost.

Udover take away finder du også et lækker udvalg af kolonial- og ferskvarer som ost, pesto og hjemmelavet pasta fra vores eget pastaværsted.

Du kan bestille det hele i vores webshop.

Bestil take away

Besøg Piccolo Risskov

Grappa Deli Risskov hænger sammen med restaurant Piccolo Risskov, der blandt andet er kendt for sine spritz og Cicchetti – Venedigs svar på tapas. Piccolo Risskov har udover de mange kolde og varme Cicchetti også pizza- og pastaretter på menuen. Vi laver hver dag vores egen pasta, og i vores rotisseri grillsteger vi kyllinger og porchetta. Så blivet det ikke mere autentisk.

Læs mere om Piccolo

GLÆD DIG!

I foråret 2023 åbner vi en ny Piccolo og Deli, som du kender det fra Åboulevarden og i Risskov. Den nye Deli slår dørene op ved Basin 7 på Aarhus Ø. Glæd dig til at kigge forbi til en lækker panini eller cappuccino ved vandkanten.

Læs mere her
@grappadeli