PRESSEMEDDELELSE

 

Grundet regeringens udmeldinger, har Jakobsen & Co taget følgende forholdsregler:

Restaurant Grappa, Cafe Viggo, Rømer, Piccolo og Grappa Deli Risskov holder åbent med reducerede åbningstider.

Grappa al Porto holder KUN åbent for take away fra kl. 17-21

Grappa Deli Skt. Clemens Stræde holder åbent for take away fra kl. 11-17

Piccolo Åboulevarden holder lukket de næste 14 dage

Antallet af siddepladser reduceres, så der er under 100 pers. inkl personale. Samtidig øges afstanden mellem gæster der ikke har relation til hinanden.

Vi opdaterer løbende.

Grappa Deli Risskov – italiensk deli nord for Aarhus

 

Hos Grappa Deli Risskov finder du de lækreste italienske specialiteter og take away til at gøre hverdagen lettere. Italien er kendt for sin madkultur og de lækre råvarer. I Deli’en lægger vi derfor en dyd i at tilbyde autentiske, italienske specialiteter.

Lækre italienske produkter og specialiteter

 

Grappa Deli Risskov tilbyder et bredt udvalg af italienske specialiteter, ligefra parmesanoste, skinker, pølser og pasta til vin, olivenolie og pesto. Råvarerne er i fokus, og det smager af Italien. Vi har både specialiteter, du genkender, men også nye og spændende varer, du kan lade dig inspirere af.

Kom ind og se vores udvalg!

Se vores menu

Grappa Deli Risskov tilbyder også take away

 

Grappa Deli Risskov laver frisk og lækker take away fuld af smag og kvalitet. Deli’en har hver dag et flot, stort udvalg af panini, foccacia-sandwich, salater og pizzaer – både klassiske pizzaer og den romerske scrocchiarella-pizza. Det er perfekt til travle dage, hvor aftensmaden gerne må være lidt let, eller hvis du er i humør til en hurtig frokost. Italiensk mad on-the-go er nemt, velsmagende og hurtigt, uden at gå på kompromis med den gode kvalitet.

Se vores menu

Italiensk take away med nem afhentning

 

Du kan bestille take away ved at ringe til os på 24 41 20 70.

Der er let adgang til parkeringspladser, som gør det nemt for dig at afhente maden. Husk at få et stempel hver gang du køber pizza, panini eller kaffe, så giver vi den tiende GRATIS.

Det italienske bord – når dine gæster skal forkæles

 

Få den helt rigtige italienske oplevelse derhjemme og del den med familie og venner. ‘Det italienske bord’ er vores version af ægte italiensk stemning til enhver lejlighed. Du kan vælge til og fra blandt vores udvalg af Antipasti Misti – italienske specialiteter, der er perfekt til at dele. Om det er et større arrangement eller bare en dejlig nem løsning når familie og venner kommer på besøg, er ‘Det italienske bord’ et oplagt valg. Forud bestil til min. 8 personer og bring den italienske stemning hjem.

Se hele udvalget

Besøg Piccolo Risskov

Grappa Deli Risskov hænger sammen med restaurant Piccolo Risskov, der blandt andet er kendt for sine spritz og Cicchetti – Venedigs svar på tapas. Piccolo Risskov har udover de mange kolde og varme Cicchetti også pizza- og pastaretter på menuen. Vi laver hver dag vores egen pasta, og i vores rotisseri grillsteger vi kyllinger og porchetta. Så blivet det ikke mere autentisk.

Læs mere om Piccolo
@piccolodelirisskov