Til hverdag eller til fest, Grappa Deli kan levere mad til enhver lejlighed.

På Grappa Deli laver vi mad til enhver lejlighed ud af huset. Det kan være receptioner, fødselsdage, konfirmationer eller lignende. Vi laver madkurv til firmature, udflugter med vennerne og bag-selv pizzasæt, hvis du selv vil i køkkenet. Kontakt vores eventmanager og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Grappa Deli klarer maden

På Grappa Deli laver vi gerne maden til dit arrangement. Det kan være receptioner, fødselsdage, møder eller lignende. Vi tilbyder f.eks. paninier, salater, pizzaer og ’Det Italienske Bord’ med forskellige antipasti og specialiteter, hvilket også egner sig godt til firmature eller udflugter med vennerne. På forespørgsel er vi også leveringsdygtige i bag-selv pizzasæt, som kan gøre oplevelsen sjov for dine gæster. Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Hvad kan Grappa Deli levere mad til:

Receptioner / Møder / Fødselsdage / Udflugter

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig!

Kontakt vores eventkoordinator – som sammen med dig kan planlægge en menu, som enten kan afhentes eller leveres fra Grappa Deli.

Husk at angive restaurantens navn ved booking. Mails besvares mandag-fredag 48 timer. Henvendelser samme dag eller i weekenden skal ske direkte til restauranten.

cr@jakobsenco.dk (+45) 51 44 44 81

Hvad kan Grappa Deli levere mad til:

Receptioner / Konfirmationer / Fødselsdage / Picnickurve

Konfirmationer ud af huset

Der er mange muligheder for også at nyde Grappas mad derhjemme eller på kontoret til en festlig lejlighed. Vi tilbyder mad ud af huset til både små og store selskaber.

Vi laver menuen efter ønsker og behov. Kontakt vores eventkoordinator for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

Der er ikke dén fest, vi ikke kan planlægge sammen med dig

Alt du skal gøre er, at ringe til vores eventkoordinator og aftale nærmere.

(+45) 51 44 44 81
@grappadeli