Piccolo Risskov – følelsen af Venedig

Piccolo lever op til sit navn, der betyder ‘lille’ på italiensk. Hos Piccolo Risskov er lokalerne måske små, men stemningen er stor. Det er et lille spisested med en hyggelig og afslappet atmosfære tæt ved skov og strand.

Gastro week

 

Billetsalget til Gastro week er startet! Få en gastronomisk oplevelse hos os med lækker mad og god betjening. Se menu og køb din billet her

Se menu og køb din billet her

LOYALITETSKORT

Husk at få et loyalitetskort med næste gang du besøger os, så du kan gøre brug af vores fordele. På Piccolo får du 1 Aperol Spritz ved spisning en hverdagsaften, enten i Risskov eller på Åboulevarden.

Italiensk hjertelighed

 

Det vigtigste hos Piccolo Risskov er, at gæsterne har det godt, og at der er den samme hjertelige, familiære atmosfære, som man finder i Italien.

Her skal du have en god oplevelse, hvad enten det er til en hyggelig frokost, en lækker middag med italiensk mad eller Spritz-cocktails sent på aftenen.

Se vores menu

Social dining med vennerne

 

Cicchetti er Venedigs svar på spansk tapas, og de små, lækre anretninger finder man også hos Piccolo Risskov. Med en masse små retter får man smagt mange forskellige ting, alle med inspiration fra Italiens regioner. Cicchetti er delemad, når det er bedst, hvilket indbyder til social dining med gode venner eller kollegaer.

På menukortet har vi også et stort udvalg af pizza- og pastaretter i den velkendte Grappa kvalitet. I weekenden serverer Piccolo Risskov også en lækker italiensk brunch.

Book bord

Aperitivi hver fredag eftermiddag

Fredag eftermiddag fra kl. 15-17 serveres ‘Aperitivi’, som er en typisk italiensk måde at starte weekenden godt ud på. Køkkenet anretter smagsprøver på Cicchetti i baren, og køber du en spritz, vin eller andre drikkevarer, kan du tage for dig af udvalget. Kig forbi og mærk stemningen – præcis som var du i Venedig.

Egen pastaproduktion og rotisseri

 

Fra gaden kan du kigge ind til vores pastaværksted, hvor vi har vores egen pastaproduktion. Det vil sige, at vi altid er leveringsdygtige i frisk pasta og har flere pastaretter på menukortet. Grappas velkendte pizza finder man selvfølgelig også hos Piccolo Risskov. Derudover har vi også et rotisseri, hvor vi hver dag grillsteger kyllinger og porchetta, som naturligvis også er en del af vores menukort.

Se vores menu

Cicchetti – små lækre italienske retter

‘Cicchetti’ serveres på Venedigs mange spisesteder, og det smukke ord dækker over en lille ret eksempelvis en snack, en bruschetta med friske tomater, den klassiske burrata, en skål oliven eller friteret blæksprutte. På samme måde som man kender det fra spansk tapas. Tapas er blevet meget populært i Danmark de seneste år, og nu er det på tide at vi også lærer de lækre, italienske Cicchetti at kende.

Book bord

Italienske vine, grappa og spritz

 

Vi har et stort udvalg af gode italienske vine på vores vinkort. Mange af vinene kan også købes på glas. Vi tilbyder derudover et bredt sortiment af grappa og spritz, den klassiske italienske aperitif, som bør være startskuddet til ethvert besøg hos Piccolo Risskov.

Kig forbi Grappa Deli Risskov

På vej til eller fra Piccolo Risskov, må du ikke gå glip af et besøg hos Grappa Deli Risskov, der ligger i forlængelse af Piccolo. Her kan du få autentiske, italienske specialiteter og lækker italiensk take away.

Læs mere om Grappa Deli Risskov her

@grappapiccolo