Piccolo Risskov – følelsen af Venedig

 

Piccolo lever op til sit navn, der betyder ‘lille’ på italiensk. Hos Piccolo Risskov er lokalerne måske små, men stemningen er stor. Det er et lille spisested med en hyggelig og afslappet atmosfære tæt ved skov og strand.

Læs mere om os

Cicchetti – små lækre italienske retter

‘Cicchetti’ serveres på Venedigs mange spisesteder, og det smukke ord dækker over en lille ret eksempelvis en snack, en bruschetta med friske tomater, den klassiske burrata, en skål oliven eller friteret blæksprutte. På samme måde som man kender det fra spansk tapas. Tapas er blevet meget populært i Danmark de seneste år, og nu er det på tide at vi også lærer de lækre, italienske Cicchetti at kende.

Book bord

Egen pastaproduktion

 

Fra gaden kan du kigge ind til vores pastaværksted, hvor vi har vores egen pastaproduktion. Det vil sige, at vi altid er leveringsdygtige i frisk pasta og har flere pastaretter på menukortet. Grappas velkendte pizza finder man selvfølgelig også hos Piccolo Risskov.

Se vores menu

Aperitivi hver fredag eftermiddag

 

‘Fredag eftermiddag fra kl. 15-17 serveres ‘Aperitivi’, som er en typisk italiensk måde at starte weekenden godt ud på. Køkkenet anretter smagsprøver på Cicchetti i baren, og køber du en spritz, vin eller andre drikkevarer, kan du tage for dig af udvalget. Kig forbi og mærk stemningen – præcis som var du i Venedig. Bemærk at det er først-til-mølle princippet, så ingen bordbooking i dette tidsrum.

Italiensk hjertelighed

 

Det vigtigste hos Piccolo Risskov er, at gæsterne har det godt, og at der er den samme hjertelige, familiære atmosfære, som man finder i Italien.

Her skal du have en god oplevelse, hvad enten det er til en hyggelig frokost, en lækker middag med italiensk mad eller Spritz-cocktails sent på aftenen.

Se vores menu

Social dining med vennerne

 

Cicchetti er Venedigs svar på spansk tapas, og de små, lækre anretninger finder man også hos Piccolo Risskov. Med en masse små retter får man smagt mange forskellige ting, alle med inspiration fra Italiens regioner. Cicchetti er delemad, når det er bedst, hvilket indbyder til social dining med gode venner eller kollegaer.

På menukortet har vi også et stort udvalg af pizza- og pastaretter i den velkendte Grappa kvalitet. I weekenden serverer Piccolo Risskov også en lækker italiensk brunch.

Book bord

Italienske vine, grappa og spritz

 

Vi har et stort udvalg af gode italienske vine på vores vinkort. Mange af vinene kan også købes på glas. Vi tilbyder derudover et bredt sortiment af grappa og spritz, den klassiske italienske aperitif, som bør være startskuddet til ethvert besøg hos Piccolo Risskov.

Kig forbi Grappa Deli Risskov

 

På vej til eller fra Piccolo Risskov, må du ikke gå glip af et besøg hos Grappa Deli Risskov, der ligger i forlængelse af Piccolo. Her kan du få autentiske, italienske specialiteter og lækker italiensk take away.

Besøg Grappa Deli
@piccolodelirisskov