SELSKABER

Hos Piccolo får du ægte italiensk stemning og mad af høj kvalitet. Læs her, hvad vi kan tilbyde selskaber på vores restaurant på Aarhus Ø. Tag kontakt til vores selskabskoordinator for at høre mere om mulighederne.

SEND FORESPØRGSEL

SKAL VI DANNE RAMMERNE FOR DIT NÆSTE ARRANGEMENT?

Hos Jakobsen & Co er vi leveringsdygtige i løsninger til alle typer arrangementer. Vi vil altid gerne finde den helt rigtige løsning til lige netop jeres selskab.

En del af vores nye restaurant på Aarhus Ø kan skærmes af med flotte gardiner. Så får I fornemmelsen af at sidde for jer selv, men kan samtidig mærke stemningen fra restauranten. I kan vælge en af vores selskabsmenuer, som er sammensat af kokken og med råvarer, der passer til årstiden. Altsammen med ægte italiensk stemning og smag.

Kontakt venligst vores selskabskoordinator ved at udfylde formularen nedenfor, så hjælper vi med at planlægge og booke et arrangement hos Piccolo Aarhus Ø eller en af vores andre restauranter.

Vi besvarer henvendelser mandag-fredag indenfor 48 timer. Henvendelser samme dag eller i weekenden skal ske på telefon direkte til restauranten.

DET ITALIENSKE BORD – Italiensk tapas til dit næste arrangement

Hos Piccolo kan du bestille Det Italienske Bord – lækker italiensk tapas ud af huset. Du bestiller Det Italienske Bord ved at ringe til restauranten.

Piccolo Aarhus Ø: +45 86 12 12 05

 

 

Læs mere om Det Italienske Bord

SEND FORESPØRGSEL

  • :

FØLG OS PÅ INSTAGRAM