Piccolo Risskov – følelsen af Venedig

 

Det vigtigste hos Piccolo Risskov er, at gæsterne har det godt, og at der er den samme hjertelige, familiære atmosfære, som man finder i Italien.

Her skal du have en god oplevelse, hvad enten det er til en hyggelig frokost, en lækker middag med italiensk mad eller Spritz-cocktails sent på aftenen. Kig forbi og oplev en hyggelig og afslappet atmosfære tæt ved skov og strand.

På vej til eller fra Piccolo Risskov, må du ikke gå glip af et besøg hos Grappa Deli Risskov, der ligger i forlængelse af Piccolo. Her kan du få autentiske, italienske specialiteter og lækker italiensk take away.

Kig forbi Cantina

 

I september 2020 udvidede vi vores dejlige restaurant med endnu flere pladser til vores spisende gæster. Cantina er et smukt og hyggeligt rum med plads til op til 38 personer. Vi bruger hyppigt Cantina på travle aftener, så vi har plads til alle jer, som hyppigt besøger os.

Tøv ikke med at booke bord i Cantina – om det så er til romatisk middag med kæresten, en business aperitivo eller en helt særlig fest.

Hold et arrangement i Cantina

GLÆD DIG!

I foråret 2023 åbner vi en ny Piccolo, som du kender den fra Åboulevarden og i Risskov. Den nye restaurant slår dørene op ved vandkanten på Aarhus Ø. Vi har vægtet de gode forhold for udeservering højt, så du kan nyde lækker italiensk mad i solen og med udsigt til vandet.

Læs mere her
@piccolodelirisskov