Står du og mangler et lokale til din næste fest?

Hos Jakobsen & Co er vi leveringsdygtig i løsninger til alle typer arrangementer. Vi vil altid gerne finde den helt rigtige løsning til lige netop jeres selskab, så kontakt venligst vores selskabskoordinator for at planlægge og booke et arrangement hos os.

Se eksempler på, hvad vi laver til diverse festlige lejligheder i vores lokaler eller ud af huset her.

Hold festen på Rømer

Rømer er med de hyggelige lokaler og det lækre menukort fyldt med latinamerikanske retter, perfekt til din næste fest. Rømer tilbyder både brunch-, frokost- og aftenmenuer. De små retter passer særdeles godt til en reception og kan spises stående med et glas vin i hånden. Rømer har plads til helt op mod 120 gæster. Kontakt os, så vi sammen kan arrangere den perfekte fest for dig og dine gæster.

 

Hvilke arrangementer kan Rømer afholde:

Store fester og arrangementer med op til 120 gæster
Kursusfrokost / Møde med forplejning
Forretningsmiddage
Receptioner
Konfirmationer, barnedåb, bryllup, runde fødselsdage – også ud af huset

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig!

Kontakt vores eventkoordinator – så vil han sammen med dig, få planlagt din næste fest hos Rømer.

Husk at angive restaurantens navn ved booking. Mails besvares mandag-fredag indenfor 48 timer. Henvendelser samme dag eller i weekenden skal ske direkte til restauranten.

restaurantchefromer@jakobsenco.dk (+45) 51 44 44 81

Hvad kan Rømer afholde

På nyistandsatte Rømer får du byens måske flottest indrettede restaurant på Åboulevarden lige midt i centrum af Aarhus. Her er mulighed for at afholde de store fester med op til ca. 150 gæster, band, helaftensmenu og alt, hvad den største anledning fortjener at blive fejret med.

Konceptet er latinamerikansk ’social dining’ og deleretter med lækker, autentisk latinomad, der smager af noget.

Nedenfor ses et eksempel på en helaftens menu på Rømer:

Festen

Indebærer din drøm om den perfekte fest IKKE at:

– Folde servietter, leje duge og service
– Gøre rent og rydde op i forsamlingshuset efter dit livs fest
– Hyre opvasker og serveringspersonale

Så tilbyder vi rammer og hjælp til at planlægge og afholde et fantastisk brag af en fest for op til 120 personer på Rømer. Vi har stor erfaring med at afholde store fester, bryllupper, runde fødselsdage og konfirmationsfester og kan skræddersy menuen og programmet til jeres ønsker.

Menuforslag

Rømer Business Class

På Rømer har vi mulighed for at placere jer, der ønsker at sidde en smule diskret, fx for at tale forretning, ved Rømers business-bord, hvor der er plads til 12 personer. Bordet er placeret i forbindelse med resten af restauranten, men alligevel lidt for sig selv. Oplagt til at afholde møde i løbet af eftermiddagen og slutte en handel af med en god middag. Kontakt vores eventkoordinator for at høre nærmere om mulighederne for at booke forretningsmiddag hos Rømer.

Kontakt os

Reception – hos os eller hos jer?

Rømers latinamerikanske køkken egner sig særdeles godt til stående indtagelse. De mange små retter og ’hapsere’ lader sig let glide ned, uden at det er nødvendigt med kniv og gaffel og hvid dug på bordet. Vi er leveringsdygtig i mad til receptioner både hos os og ud af huset. Rømer huser 200 stående gæster, og ud af huset er det kun fantasien, der sætter grænser. Kontakt vores eventkoordinator for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os

Der er ikke dén fest, vi ikke kan planlægge sammen med dig

Alt du skal gøre er, at ringe til os og aftale nærmere.

(+45) 51 44 44 81
@ROMERRESTAURANT