SELSKABER

God mad skal nydes i godt selskab og i smukke rammer. Rømer er med sine rummelige lokaler og sin centrale placering det oplagte valg til både mindre og større selskaber. Det latinamerikanske køkken favner bredt og der er helt noget for enhver smag, i vores social dining menuer. Restauranten kan rumme selskaber på op til 140 personer siddende.

Er I 8-10 personer kan I booke bord 10. Bordet er afskærmet og der kan rulles et gardin for, så man får en mere privat oplevelse og samtidig mærker stemningen fra den summende restaurant. Bord 10 fungerer både til den store menu om aftenen, men også til firmamøder eller workshops om dagen.

SEND FORESPØRGSEL

SKAL VI DANNE RAMMERNE FOR DIT NÆSTE ARRANGEMENT?

Hos Jakobsen & Co er vi leveringsdygtig i løsninger til alle typer arrangementer. Vi vil altid gerne finde den helt rigtige løsning til lige netop jeres selskab.

Kontakt venligst vores selskabskoordinator ved at udfylde formularen nedenfor, så hjælper vi med at planlægge og booke et arrangement hos Rømer eller en af vores andre restauranter.

Vi besvarer henvendelser mandag-fredag indenfor 48 timer. Henvendelser samme dag eller i weekenden skal ske på telefon direkte til restauranten.

SEND FORESPØRGSEL

  • :

FØLG OS PÅ INSTAGRAM