Står du og mangler et lokale til din næste fest?

Hos Jakobsen & Co er vi leveringsdygtig i løsninger til alle typer arrangementer. Vi vil altid gerne finde den helt rigtige løsning til lige netop jeres selskab, så kontakt venligst vores selskabskoordinator for at planlægge og booke et arrangement hos os.

Se eksempler på, hvad vi laver til diverse festlige lejligheder i vores lokaler eller ud af huset her.

Hold festen på Café Viggo

Café Viggo kan danne rammen om små, intime fester og arrangementer. Café Viggo ligger lige ned til Aarhus Å og tæt på byens natteliv. Festen kan starte med vores lækre treretters menu og slutte af med cocktails samt musik fra vores DJ.

 

Hvilke arrangementer kan Café Viggo afholde:

Arrangementer med op til 30 gæster
Fødselsdage
Receptioner
Barnedåb
Studenterfejring

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig!

Kontakt vores eventkoordinator – så vil han sammen med dig få planlagt din næste fest hos Café Viggo.

Husk at angive restaurantens navn ved booking. Mails besvares mandag-fredag indenfor 48 timer. Henvendelser samme dag eller i weekenden skal ske direkte til restauranten.

kmh@cafeviggo.dk (+45) 51 44 44 81

Hvad kan Cafe Viggo afholde

Hold dit arrangement i midten af Aarhus. Cafe Viggo tager imod op til 20 personer. Ved forespørgsel på større arrangementer anbefaler vi én af vores andre restauranter – Restaurant Grappa eller Rømer.  

En aften med det hele

Café Viggo er rammerne om en gennemført bytur. Viggos treretters menu tilfredsstiller selv de mest kræsne gæster, og når middagen er overstået, skruer vi op for DJ og cocktails – og slukker ikke før kl. sent! Så skal I en tur i byen, spise godt og måske danse senere, kan Viggo det hele. Kontakt vores eventkoordinator for at høre nærmere om, hvordan vi sammen kan lave en fest.

Menuforslag

Der er ikke dén fest, vi ikke kan planlægge sammen med dig

Alt du skal gøre er at ringe til vores eventkoordinator og aftale nærmere.

(+45) 51 44 44 81
@CAFEVIGGO